BBQshop BGE
Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 15

Onderwerp: Hertenbiefstukjes met chocoladewildsaus

  1. #1
    Going whole hog I survived the zone Barbeknoeier's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2010
    Berichten
    313
    Post Thanks / Like

    Hertenbiefstukjes met chocoladewildsaus

    Vond het afgelopen weekend wel weer voor een winterse maaltijd.
    Bij de Makro hertenbiefstukjes meegenomen en zaterdagavond de Q ontstoken.

    De 2 hertenbiefstukjes (a 175gr.)


    Ik heb ze even direct boven de kolen een kleurtje gegevn en daarna indirect tot
    een kerntemperatuur van 54C.

    Geserveerd met rodekool en aardappelpuree en een lekker sausje:


    De kleuren komen niet helemaal lekker over op de foto maar de smaak was erg lekker.
    De hertenbiefstukjes waren echt super mals, echt een aanrader.
    OTG 57cm
    My BBQ has a taste you'll never forget... Which reminds me, I need to buy another gallon of lighter fluid.

  2. #2
    Low & Slow Kampioen 2010 Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Steaked out around the fire
    Putteing on the Ribs
    Laegh en Traegh Survivor
    I survived the zone
    Forum Moderator
    Niek's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2009
    Locatie
    Mariahout, Netherlands
    Berichten
    8.521
    Post Thanks / Like
    Chocoladewild saus. Dat klinkt interessant.

    Lijkt me erg lekker!
    ''I want something good to die for. To make it beautiful to live.''

    Lowland smokers powered by ecobrasa, Dammers houtskool, de bbqfabriek, True2BBQ en Nice to meat
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Survivor 2010, EKBBQ survivor 2012

  3. #3
    Custom Midnight Smoker Feet in the Mud - L&T V
    Finger licking Q
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    Fishing for Chicken
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    Steaked out around the fire
    I survived the zone
    Forum Moderator
    Hugo's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2010
    Locatie
    Ede, Netherlands
    Berichten
    8.395
    Post Thanks / Like
    Vertel ons meer over het sausje, klinkt erg lekker!
    - I can drink beer without having to bbq, bbq'ing without beer has never been an option though! -

    Weber Smokey Joe / WGA (x2)/ 60L UDS / 200L UDS (x2) / Hibachi leenbakker BBQ / Weber OTS57 / My Big Black Vault!

    Proud owner of True2BBQ

    Lowland smokers powered by ecobrasa, Dammers houtskool, de bbqfabriek, Nice to Meat en True2BBQ
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Survivor 2010, EKBBQ survivor 2012, The Jack 2014 Survivor

  4. #4
    Frits
    Guest
    Ziet er lekker uit, wat zat er allemaal in het sausje.

  5. #5
    Eggspert Made Big Things on Small Grills Fred's Avatar
    Ingeschreven
    Dec 2009
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    3.326
    Post Thanks / Like
    Heerlijke herftschotel. Ben ook benieuwd naar de saus.
    Weber Q100 / BGE large / Cobb
    Certified MOINK baller, Certified gasket installer.

  6. #6
    Artificer of drums Seafood Surprise 2014
    Finger licking Q II
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Made Big Things on Small Grills III
    Finger licking Q
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    Fishing for Chicken
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    Nose to tail
    Made Big Things on Small Grills
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    Hooked on Smoke
    Steaked out around the fire
    Putteing on the Ribs
    I survived the zone
    Forum Moderator
    Phubar's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2009
    Locatie
    Lisboa,Portugal
    Berichten
    13.689
    Post Thanks / Like
    Mooie winterkost!
    -TG
    -WGA (3)
    -UDS (S,M,L)

    *WGA Ambassador*
    Lowland Smokers powered by Ecobrasa, Dammers, De BBQfabriek, Nice2Meat en True2BBQ
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Competitor 2010, EKBBQ Competitor 2012

  7. #7
    Going whole hog I survived the zone drieenvijftigcent's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2010
    Locatie
    Hengelo
    Berichten
    674
    Post Thanks / Like
    Ben ook benieuwd wat er in de saus zat!
    Weber OTP 57
    WSM 47

  8. #8
    Going whole hog I survived the zone Barbeknoeier's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2010
    Berichten
    313
    Post Thanks / Like
    De saus heb ik gemaakt van rode wijn, wild fond, beetje appelstroop en een reep pure chocolade.
    OTG 57cm
    My BBQ has a taste you'll never forget... Which reminds me, I need to buy another gallon of lighter fluid.

  9. #9
    Sugar Daddy Feet in the Mud - L&T V
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    Made Big Things on Small Grills
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    Putteing on the Ribs
    Laegh en Traegh Survivor
    I survived the zone
    Super Moderator
    spiffs's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2009
    Locatie
    Den Helder
    Berichten
    12.402
    Post Thanks / Like
    klinkt goed, en idd een spannende saus
    OTG57A, WGA'S, WSM
    Lowland smokers powered by ecobrasa, Dammers houtskool, de bbqfabriek, True2BBQ en Nice to meat
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Survivor 2010, EKBBQ survivor 2012
    Spiffs bbq, Facebook: Spiffs BBQ , Twitter: Spiffs BBQ

  10. #10
    Carnetarier Mystery meats Boxtel II
    Mystery meats Boxtel
    Fishing for Chicken
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    Nose to tail
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    I survived the zone
    Forum Moderator
    MV's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2010
    Locatie
    Arnhem
    Berichten
    3.705
    Post Thanks / Like
    Gewaagde combinaties in die saus hoor! Ziet er lekker uit allemaal!
    CS 57cm, WSM 47cm, UDS Large, Weber Go-Anywhere.

    Lowland smokers powered by ecobrasa, de bbqfabriek en Peter's farm. Nederlands Kampioen BBQ 2011 en 2012

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •