Ik wil dat je wat meer opruimt zei mevrouw derksen.. ik zei das goed schat.
Dus ik ben de schuur ingedoken en ben met de vriezer begonnen. En wat kwam ik tegen.. een entrecote van ongeveer 1 kilo.
Nou daar moet je meteen gebruik van maken
Alles voor zien van een beetje mosterd en rub.
Daarna op de joe.
Na een poosje toch even spieken..
Even later kwam de piep waar we op gehoopt hadden..eindelijk 50 graden
Zonder ook maar verder te kijken dan mijn neus lang is..vlees in gepakt..10 minuten laten rusten.
En even afgrillen.
Yes yes dinner time!
2 plakken afgesneden..en??? Potdikke veel te rood. Toch nog maar even terug dan.
Een paar minuten later was het dan toch echt klaar.
![]()
Wat blijkt nou? Mijn meater geeft al een signaal 2 graden van te voren..dus waar het met 50 graden er af moest was deze dus pas 48..dom dom dom.
Nou gelukkig zo ipv te gaar.. na de 2x afgrillen hebben we heerlijk gegeten.
Ik hoop dat ik snel weer wat moet opruimen van mevrouw derksen.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk