BGE vuurrook
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 11 tot 15 van de 15

Onderwerp: 4,2kg Pulled pork en 6kg Spareribs

  1. #11
    Going whole hog I survived the zone Joe-er's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2019
    Locatie
    Hendrik Ido Ambacht
    Berichten
    988
    Post Thanks / Like
    Ribbetjes...altijd lekker...hier wordt de 3-2-1 methode ook meestal 2.5-2-0.5, maar als ik de ribs zo zie op het eerste plaatje zijn het wel lekker dikbevleesde ribben...
    Resultaat ziet er top uit
    Laatst gewijzigd door Joe-er; 25-02-20 om 15:38.
    Weber Kettle Classic, Kamado Joe Classic II, Meater, Maverick PT-75,

  2. #12
    Hibachi
    Ingeschreven
    Dec 2019
    Berichten
    12
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Joe-er Bekijk Berichten
    Ribbetjes...altijd lekker...hier wordt de 3-2-1 methode ook meestal 2.5-2-0.5, maar als ik de ribs zo zie op het eerste plaatje zijn het wel lekker dikbevleesde ribben...
    Resultaat ziet er top uit
    De vorige keer had ik ook ongeveer 2.5-2-0.45 gedaan ongeveer, maar deze waren idd vrij dik en ze waren naar mijn mening goed gelukt. Er zat nog genoeg stevigheid aan zodat je wel wat te bijten had, maar het viel wel zo van het bot.

    Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk

  3. #13
    Going whole hog I survived the zone Joe-er's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2019
    Locatie
    Hendrik Ido Ambacht
    Berichten
    988
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marco89 Bekijk Berichten
    De vorige keer had ik ook ongeveer 2.5-2-0.45 gedaan ongeveer, maar deze waren idd vrij dik en ze waren naar mijn mening goed gelukt. Er zat nog genoeg stevigheid aan zodat je wel wat te bijten had, maar het viel wel zo van het bot.

    Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
    Kijk, zo zien we ze graag inderdaad!
    Weber Kettle Classic, Kamado Joe Classic II, Meater, Maverick PT-75,

  4. #14
    Sleeveless Q QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    12.450
    Post Thanks / Like
    Prima ribbels, lekker. Teveel is altijd beter dan te weinig. Voor de overkapping stond de mijne ook wel eens in de schuur hoor, met de deur en raam wagenwijd open kan er weinig gebeuren.
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Joefyr | JoyStove Large | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  5. #15
    Electric mechanic I survived the zone Meatlove's Avatar
    Ingeschreven
    Nov 2015
    Locatie
    't Gooi
    Berichten
    2.297
    Post Thanks / Like
    Bij gebrek aan een afdak sta ik regelmatig onder een grote parasol. Dan regent het meeste langs je heen.

    Best knap, 6kg ribs op een kettle! Inventief.

    Ze zien er ook prima uit!

    Volgende keer alleen de whisky in de glaze, daar proef je 'm immers het best. In een marinade heeft niet zoveel zin en het is nou eenmaal gruwelijk duur vocht!

    Verstuurd vanaf mijn Porkcruise Evo X met Arduino.
    Niclan [2018] met Porkcruise™ Evo II© by Meatlove.
    Weber One Touch 47 [2010]
    Weber Go-Anywhere [2016]

    "Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end." -lennon-

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •