BGE vuurrook
Pagina 2 van de 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten 11 tot 20 van de 29

Onderwerp: Vega saté

  1. #11
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Dec 2017
    Locatie
    Delft
    Berichten
    491
    Post Thanks / Like
    Ik heb er nog eens op gegoogeld maar daar staat ook dat sate
    een van oorsprong Indonesies VLEES gerecht is dus wat je verder ook verzint ik zou het geen sate meer noemen.

  2. #12
    Aansteker
    Ingeschreven
    Jan 2020
    Berichten
    38
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eigenhymer Bekijk Berichten
    Tja.. vega..



    Geintje.. ik heb zelf nog nooit vega saté gemaakt maar ik denk dat als je hem maakt van tofu met een marinade van ketjap, knoflook, koriander, komijn, wat sambal... dat zou goed moeten komen.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
    Hahaha die is goed

  3. #13
    BBQ freak
    Ingeschreven
    May 2018
    Locatie
    Brasschaat, Belgie
    Berichten
    169
    Post Thanks / Like
    niet echt een sate maar wel een lekkere die ik af en toe eens maak (al voeg ik ook wel eens spekblokjes toe).

    Namelijk: gevulde courgette

  4. #14
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    11.331
    Post Thanks / Like
    Is anders seitan iets om aan een stokje te rijgen? Niettemin heeft dat laatst nog gepost, mocht je in bezit zijn van "Groen op Kolen" kun je het daar ook uit halen. heb je toch wat speciaals en er komt geen beest aan te pas
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Joefyr | JoyStove Large | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  5. #15
    Pitmaster Joe-er's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2019
    Locatie
    Hendrik Ido Ambacht
    Berichten
    286
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fxs81 Bekijk Berichten
    Is anders seitan iets om aan een stokje te rijgen? Niettemin heeft dat laatst nog gepost, mocht je in bezit zijn van "Groen op Kolen" kun je het daar ook uit halen. heb je toch wat speciaals en er komt geen beest aan te pas
    Ja, heb die post voorbij zien komen en heb er even aan gedacht, maar dat leek me zo veel werk om dat te maken die seitan...of duurt dat niet zo lang??
    Heb trouwens geen keukenmachine, dus dan zou het met de staafmixer moeten...weet niet of dat een optie is
    Weber Kettle Classic, Kamado Joe Classic II, Meater, Maverick PT-75,

  6. #16
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    11.331
    Post Thanks / Like
    Nooit gemaakt geen idee, gewoon proberen zou ik zeggen.
    Ik wacht hier ook weer op de vegetarier om het te testen
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Joefyr | JoyStove Large | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  7. #17
    Going whole hog Burnt the End
    I survived the zone

    Ingeschreven
    Nov 2014
    Locatie
    Hollands Kroon
    Berichten
    318
    Post Thanks / Like
    Ik gebruik deze wel eens, gepikt van onderstaande site:

    https://www.simplyvegan.nl/vegan-kip...eerlijk-hapje/
    Bastard Large / Bastard compact / Weber Kettle 67 cm / 2x Weber GBS 57 / 2x WGA / RVS Asado / driepoot met Bogrács pan / vuurschaal / finse plank / 2x Dutch Oven 9 Quarts / 3x skillet / 3x Tosti-ijzer gietijzer dubbel / Spit on fire / Smobot / Varkensspit

    KCBS Certified BBQ Judge / KCBS Certified Table Captain / SCA Certified Steak Judge

  8. #18
    Pitmaster Joe-er's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2019
    Locatie
    Hendrik Ido Ambacht
    Berichten
    286
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Boes Bekijk Berichten
    Ik gebruik deze wel eens, gepikt van onderstaande site:

    https://www.simplyvegan.nl/vegan-kip...eerlijk-hapje/
    Daar ga ik eens naar op zoek in de supermarks!!
    Wij hebben weleens vage kipstuckjes van de vegetarische slager, maar daar zitten ook kleine
    stukjes in, die niet voor aan een stokje te gebruiken zijn...misschien gewoon de grote stukken eruit halen
    en de kleintjes bewaren voor iets anders...
    Weber Kettle Classic, Kamado Joe Classic II, Meater, Maverick PT-75,

  9. #19
    Going whole hog QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Redchilly's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2017
    Locatie
    Hilversum
    Berichten
    746
    Post Thanks / Like


    Dan bedoelen ze toch gewoon een mais-kip?


    Ik heb niets tegen vegetarisch eten, heel soms maken we dat ook wel eens.
    Als er vega gasten komen zal ik net als Joe-er hier doet, er alles aan doen deze gasten ook tevreden te stellen, maar ook met een zo goed mogelijke pogoing tot een heerlijke maaltijd.
    Waar ik echter niet tegen kan is omschrijvingen als "plantaardige kip", kip is vlees, punt.
    Of vegetarische hamburger, FOUT! er zit geen ham in, dus het is een vegetarische burger.
    Vegetarische gehakt vind ik prima, alles kun je hakken of door een gehaktmolen draaien, zo ook planten delen,
    maar dingen als "visvrije tonijn", "vegetarische spekblokjes", vegafit schnitzel" of "plantaardige biefstuk" kan ik slecht verteren (pun intended).
    Grill it with fire!

  10. #20
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Dec 2017
    Locatie
    Delft
    Berichten
    491
    Post Thanks / Like
    Och, 't kan wel als je het dan maar bij de vegetarische slager of visboer haalt.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •