BGE vuurrook
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 11 tot 16 van de 16

Onderwerp: Stukje vergeten vlees

  1. #11
    Dry Hopped Back to Skool L&T VIII
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    QtB Topdog
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Steaked out around the fire
    Putteing on the Ribs
    Laegh en Traegh Survivor
    I survived the zone
    Forum Moderator
    Niek's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2009
    Locatie
    Mariahout, Netherlands
    Berichten
    9.522
    Post Thanks / Like
    Mooi stukkie vlees voor een leuke prijs. Mooi bordje gemaakt!

    Ik vind 60 graden voor dit, magere, stukje vlees wel wat aan de te hoge kant.
    ''I want something good to die for. To make it beautiful to live.''

    Drink different; https://untappd.com/user/NiekBBQ

    Lowland smokers powered by ecobrasa, Dammers houtskool, de bbqfabriek, True2BBQ en Nice to meat
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Survivor 2010, EKBBQ survivor 2012

  2. #12
    Bouwt het zelf wel Meeting the Parents
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Atos's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2011
    Locatie
    Mid Fryslân
    Berichten
    2.994
    Post Thanks / Like
    Mooi hoor, zal de slager eens raadplegen of ie wat voor me heeft. 60C had ik ook niet verwacht, maar ik ben (nog) geen kenner
    UDS L PartyQ controled / Kickass custom weber meubel 57 / 2XOTP 67 / Meadow Creek PR42 / 1x UDS M Smartfire controlled / WGA / Blueprints custom made smoker / el cheapo kamado 13 inch /rvs swinggrill/ ProQ CSG / Barbecooler / Driepoot met vuurfust / rookoventje / DO 3qt en 9qt / shitload aan gietijzer SuperFast Thermapen Limited edition / Thermapen Mk4 black Grillmarks

  3. #13
    Going whole hog Burnt the End
    I survived the zone
    ronjans's Avatar
    Ingeschreven
    May 2011
    Locatie
    Purmerend
    Berichten
    614
    Post Thanks / Like
    ik heb het laten garen tot inderdaad 60 graden, net als biefstuk, we vonden dit een juiste keuze, natuurlijk kan het ook wat minder laten komen,
    Harley davidson Fatbob. Primo Grill Oval XL / both black/

    barbecue, a hard job to do, but someone has to it !!

  4. #14
    Going whole hog I survived the zone
    Ingeschreven
    Dec 2018
    Berichten
    454
    Post Thanks / Like
    Mooi, maar ik stop bij mager rundsvlees ook bij 53 graden of zelfs iets lager.
    Ik heb het graag erg rood, maar het mag natuurlijk niet koud zijn.

  5. #15
    Hibachi
    Ingeschreven
    Jul 2019
    Locatie
    Haarlemmermeer
    Berichten
    9
    Post Thanks / Like
    Leuk, heb hem toevallig vd week besteld bij BBQuality.
    Mooi stukje vlees hoor.

  6. #16
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    10.820
    Post Thanks / Like
    Tri-tip is lekker hoor, heb het hier ook wel eens. Gaat er bij mij rond de 54 graden af, is hij heerlijk rose. Deze doen het ook leuk met cavemen style.
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Joefyr | JoyStove Large | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •