BGE vuurrook
Pagina 3 van de 3 EersteEerste 123
Resultaten 21 tot 25 van de 25

Onderwerp: Paella

  1. #21
    Pitmaster gitanoiwan's Avatar
    Ingeschreven
    May 2013
    Locatie
    zwolle
    Berichten
    215
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Becoming a Grillmaster Bekijk Berichten
    Bedankt voor de tip! Ik kon de pan zelfs gisteren met enkel een keukenrolpapiertje "proper" krijgen. Dus echt schrobben gaat nooit gebeuren hiermee
    hoort opzich wel wat aan te blijven zitten , een schone paella pan bij ons in Spanje is een teken dat je nooit paella maakt of dat je het niet juist maakt , geen socarrat is geen paella hahaha

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  2. #22
    BBQ freak Becoming a Grillmaster's Avatar
    Ingeschreven
    Jan 2019
    Locatie
    Herentals
    Berichten
    183
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gitanoiwan Bekijk Berichten
    hoort opzich wel wat aan te blijven zitten , een schone paella pan bij ons in Spanje is een teken dat je nooit paella maakt of dat je het niet juist maakt , geen socarrat is geen paella hahaha

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
    Gelukkig woon ik niet in Spanje
    Weber Spirit E320 Original

  3. #23
    De Wafeltjes Meneer Meeting the Parents
    No Fire in the Hole
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Finger Licking Q III
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    Mystery meats Boxtel III
    Seafood Surprise 2014
    QtB Topdog
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Made Big Things on Small Grills III
    Finger licking Q
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    I survived the zone
    EddyDP's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2011
    Locatie
    Blankenberge, Belgie
    Berichten
    4.499
    Post Thanks / Like
    Lusten wij hier ook, met hoe meer rommeltjes er in, hoe liever
    Ik ben niet curieus, maar ik weet graag veel.
    Enne, de beste stuurlui staan aan wal.
    ** 2012-2013 Certified MOINK baller! **

  4. #24
    Kolenschepper
    Ingeschreven
    May 2019
    Locatie
    Nederweert
    Berichten
    82
    Post Thanks / Like
    Top!! Wil voor vaderdag ook PA’ella maken... na deze post te hebben gelezen gaat dat dus op de Q gebeuren
    Thanks


    ... carpe diem

  5. #25
    BBQ freak Becoming a Grillmaster's Avatar
    Ingeschreven
    Jan 2019
    Locatie
    Herentals
    Berichten
    183
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Zandweter Bekijk Berichten
    Top!! Wil voor vaderdag ook PA’ella maken... na deze post te hebben gelezen gaat dat dus op de Q gebeuren
    Thanks


    ... carpe diem
    Succes! Kan het alleen maar aanraden!
    Ik doe het op een 150 graden indirect vanaf de rijst er bij ingaat. Wanneer al het vocht opgenomen is de zeevruchten erop en dan nog 10 a 20 min.
    Weber Spirit E320 Original

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •