BGE vuurrook
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 11 tot 14 van de 14

Onderwerp: Eendenborst

  1. #11
    BBQ Privateer QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    DennisH's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2013
    Locatie
    Sint Maarten
    Berichten
    4.709
    Post Thanks / Like
    Ziet er lekker uit!
    We hebben ze ook nog in de vriezer liggen, maar een kijken deze week
    Experientia docet stultos
    Certified KCBS Judge
    Proud member of the Serial Soul Smokers
    Kamado Auplex Large - DIY RF Offset Smoker - Varkensspit - BBQ Guru CyberQ Wifi - DO Petromax 6FT 2x - DO Petromax 3FT - El Fuego DO 12QT - Skillet - Petromax FE90 - WGA - Green Forrest GF300E - GrillGrate 3x - Coox stove - UDS - Joy Charcoal Stove Large - Bastard One Minute Lighter - Campmaid Oudoor Grill Set - Feuerhand Pyron

  2. #12
    Pitmaster Spank_Mojoo's Avatar
    Ingeschreven
    May 2018
    Locatie
    Overijssel
    Berichten
    215
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Beef Jerky Bekijk Berichten
    Openen in google chrome en je kan het ook zien.

    Rub op de asperges heb ik nooit gedaan. Heeft dat een eerwaarde?
    Ik vind van wel, de rub heeft zo'n sterke smaak dat eventuele bittere bijmaken wat verdoezeld worden.
    -Jos

  3. #13
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    9.202
    Post Thanks / Like
    Vind ze goed gelukt, is er veel smaakverschil tussen het vetje wel of niet insnijden of is dat puur dat je meer crispy stukjes hebt na insnijden?
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  4. #14
    Pitmaster Spank_Mojoo's Avatar
    Ingeschreven
    May 2018
    Locatie
    Overijssel
    Berichten
    215
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fxs81 Bekijk Berichten
    Vind ze goed gelukt, is er veel smaakverschil tussen het vetje wel of niet insnijden of is dat puur dat je meer crispy stukjes hebt na insnijden?
    Het vel was nu ook iets knapperig, ik vermoed dat het te maken heeft met het krom trekken bij het afgrillen.
    -Jos

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •