BGE vuurrook
Pagina 3 van de 3 EersteEerste 123
Resultaten 21 tot 30 van de 30

Onderwerp: Ultieme hamburger?

  1. #21
    Aanjager Back to Skool L&T VIII
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    QtB Topdog
    I survived the zone
    rikbeter's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2014
    Locatie
    Steenwijk
    Berichten
    4.166
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kreukel Bekijk Berichten

    Maar bovenal: hij stelt dat dit ZIJN zoektocht is naar ZIJN perfecte hamburger...

    Hamburgers zijn net als Kunst: elk zijn smaak.
    Ja daar ben ik inmiddels ook wel achter. Over smaak valt niet te twisten. Maar zijn punt over de dikte van de burger kan ik me wel in vinden.

    Verstuurd vanaf mijn jumbo joe met Tapatalk
    Gear: Weber Jumbo Joe 47 (2014) ; Weber one touch premium 57 (2014), WGA (2017), Kooki non-stick self-basting barbeque chicken roaster.

    forumgenoot van allemaal interessante en creatieve mensen

  2. #22
    Aanjager Back to Skool L&T VIII
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    QtB Topdog
    I survived the zone
    rikbeter's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2014
    Locatie
    Steenwijk
    Berichten
    4.166
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tijgernootje Bekijk Berichten
    Ik kan je denk ik een kipburger voorschotelen waarbij je t bord zelfs opvreet,maar die ga je dan wel betalen(dat bord dus )
    Oh inmiddels opgezocht en inderdaad is kip vlees ook een hamburger! Mijn misverstand.

    Verstuurd vanaf mijn jumbo joe met Tapatalk
    Gear: Weber Jumbo Joe 47 (2014) ; Weber one touch premium 57 (2014), WGA (2017), Kooki non-stick self-basting barbeque chicken roaster.

    forumgenoot van allemaal interessante en creatieve mensen

  3. #23
    Bouwt het zelf wel Meeting the Parents
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Atos's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2011
    Locatie
    Mid Fryslân
    Berichten
    2.890
    Post Thanks / Like
    Wat ik vooral belangrijk vind is dat ik mijn zelf gemaakte burger en zelf belegde, getoaste bun in alle rust kan eten. In stilte eten, genieten van elke hap... tranen in je ogen van het pepertje, saus druppend van je vinger en kin, zonder enige schaamte. Dat idee.
    UDS L PartyQ controled / Kickass custom weber meubel 57 / 2XOTP 67 / Meadow Creek PR42 / 1x UDS M Smartfire controlled / WGA / el cheapo kamado 13 inch / ProQ CSG / Barbecooler / Driepoot met vuurfust / rookoventje / DO 3qt en 9qt / shitload aan gietijzer
    SuperFast Thermapen Limited Edition Hot Coals
    Grillmarks

  4. #24
    Aansteker
    Ingeschreven
    Jul 2016
    Berichten
    26
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Atos Bekijk Berichten
    Wat ik vooral belangrijk vind is dat ik mijn zelf gemaakte burger en zelf belegde, getoaste bun in alle rust kan eten. In stilte eten, genieten van elke hap... tranen in je ogen van het pepertje, saus druppend van je vinger en kin, zonder enige schaamte. Dat idee.
    Helemaal mee eens

    Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

  5. #25
    Aanjager Back to Skool L&T VIII
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    QtB Topdog
    I survived the zone
    rikbeter's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2014
    Locatie
    Steenwijk
    Berichten
    4.166
    Post Thanks / Like
    Wat is nou goed rundvlees qua vetgehalte om tot gehakt te malen voor een topburger?
    Gear: Weber Jumbo Joe 47 (2014) ; Weber one touch premium 57 (2014), WGA (2017), Kooki non-stick self-basting barbeque chicken roaster.

    forumgenoot van allemaal interessante en creatieve mensen

  6. #26
    Aansteker
    Ingeschreven
    Jun 2017
    Berichten
    29
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rikbeter Bekijk Berichten
    Wat is nou goed rundvlees qua vetgehalte om tot gehakt te malen voor een topburger?
    Ik dacht 15 tot 20% vet.

    Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk

  7. #27
    Mr. Lollypop Meeting the Parents
    Made Big Things on Small Grills VII
    No Fire in the Hole
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Made Big Things on Small Grills VI
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Made Big Things on Small Grills V
    Seafood Surprise 2015
    Finger Licking Q III
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Forum Moderator
    pa1ntje's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2013
    Locatie
    Zwijndrecht
    Berichten
    16.085
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rikbeter Bekijk Berichten
    Wat is nou goed rundvlees qua vetgehalte om tot gehakt te malen voor een topburger?
    ribeye , brisket
    Weber OTP 47 met grill spit Weber 57 met houten handvaten UDS 210L SMOKEY JOE 60L UDS WGA Maverick 732 Heatermeter Kamado Large Kamado mini Forumgenoot van de Grillmaster 2015
    http://www.bbqforum.nl/forum/image.php?type=sigpic&userid=4618&dateline=1388401043

  8. #28
    Burnt the beans Meeting the Parents
    No Fire in the Hole
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Finger Licking Q III
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    blackbully's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2011
    Locatie
    Valkenswaard, Netherlands
    Berichten
    2.917
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pa1ntje Bekijk Berichten
    ribeye ...
    Doen wij ook graag, mooi korstje geven op de Q maar mooi rood van binnen. Niks mis mee, en goed te betalen
    BB's Q-babe / 2x KamadoJoe Classic / KamadoJoe Junior / WSM37 / WGA nieuw model / WGA oud model /Wildo kacheltje /Joy stove / hibachi / Ikipele / gietijzeren minivarken hibachi / 2x Tournebroche / linfyr / Le Maitre

  9. #29
    Rooksnuiver Burnt the End BWS-Sjoerd's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2011
    Berichten
    125
    Post Thanks / Like
    Die poging van heston komt toch aardig in de buurt! Vooral dat tomaten extract en de hoe hij zijn vlees samenstelt, geweldig.
    Outdoor Chef Eclips 480 + Barbecook smoker

  10. #30
    Going whole hog Burnt the End
    I survived the zone
    Rook Rookie's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2010
    Berichten
    357
    Post Thanks / Like
    Hoofdzakelijk koop ik vlees bij Hanos en nu meestal bij Sligro Gouda sinds er een slagers achter de toonbank staan.

    Nieuwsgierig geworden door de Jalapeño cheddar worstjes bij uitzondering online besteld. Ben benieuwd naar de kwaliteit. Vooral van de Angus short ribs Australië.

    Voor de Hamburger de Angus ribeye Australië en misschien draai ik de riblap mee of een deel ervan. Hang er vanaf hoe gemarmerd het vlees is. Blijf toch altijd een gok online vlees. Soms gaat er een handje gerookte spekblokjes mee de molen in.

    Voor gehakt meestal op een kilo 2 ons speklappen. Alleen rund vinden we niet lekker.

    Ossenhaas doen we niet rechtstreeks op de Q maar altijd in een plaatstalen pan, gloeiend heet en sissen maar

    Jalapeño cheddar worst van Home Made
    Centre cut ossenhaas - 1200 gr.
    Angus short ribs Australië - 1400 gr.
    Ambachtelijke rookworst - 250 gr.
    Jalapeño cheddar worst
    Angus ribeye Australië - 300 gr.
    Angus riblap - 500 gr.
    Gratis maandactie
    Laatst gewijzigd door Rook Rookie; 18-04-19 om 20:34.
    WGA (old style)
    OTG 57
    Kamado

    Ga nooit te paard als een vriend te voet gaat.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •