BGE vuurrook
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 28

Onderwerp: Bbq snacks voor op het werk

  1. #1
    Kolenschepper michigalex's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2015
    Berichten
    82
    Post Thanks / Like

    Bbq snacks voor op het werk

    Hoi allemaal,

    Aanstaande donderdag ben ik aan de beurt om een “vergader snack” mee te nemen naar het werk. Het is maar voor een man of 10. Op het werk hebben ze enkel een magnetron om wat op te warmen.

    Thuis heb ik een Weber mt beschikbaar.

    Zelf zit ik aan MOINKballs en Pork belly burnt ends te denken. Ik heb eventueel ook nog koudgerookte zalm liggen.

    Hebben jullie nog leuke ideeën als bbq snack?

    Allemaal een goed weekend! (Alaaaf)

    Alvast bedankt,
    Groeten Alex

  2. #2
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Jan 2019
    Berichten
    404
    Post Thanks / Like
    Kippedij spiesjes zou je kunnen doen

    Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

  3. #3
    Going whole hog I survived the zone Grill Canary's Avatar
    Ingeschreven
    Jan 2019
    Locatie
    Gelderland
    Berichten
    860
    Post Thanks / Like
    Gerookte (kip)gehaktballetjes zijn zeer makkelijk. Daarnaast zijn ze koud erg lekker, maar ook uit de magnetron smaken ze heerlijk. Chilisaus erbij, klaar. Heerlijk!

  4. #4
    Vuurwerk Burnt the End
    I survived the zone
    Dion's Avatar
    Ingeschreven
    Dec 2015
    Locatie
    Almelo
    Berichten
    6.653
    Post Thanks / Like
    Drumsticks of kiplollies. Kip doet het altijd goed en is koud ook lekker.

    Pulled beef doet t koud ook prima.

  5. #5
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    9.901
    Post Thanks / Like
    +1 voor de gerookte kippeballekes, waren erg lekker, Puk vroeg al wanneer ik die weer ging maken, MOINKS altijd een voltreffer, zelf doe ik ook graag een stukje longhaas of rib-eye die je in mooie reepjes snijd na bereiding met wat chimmichurrie als snackjes vooraf, fingerlickin good.
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  6. #6
    Kolenschepper michigalex's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2015
    Berichten
    82
    Post Thanks / Like
    Ga ik eens kijken voor gerookte kippeballetjes. Iemand een recept hiervoor?

    Moinks heb nog een stuk 12 in de vriezer dus pak ik er bij.

    Thanks igg voor jullie input!

  7. #7
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Jan 2019
    Berichten
    404
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door michigalex Bekijk Berichten
    Ga ik eens kijken voor gerookte kippeballetjes. Iemand een recept hiervoor?

    Moinks heb nog een stuk 12 in de vriezer dus pak ik er bij.

    Thanks igg voor jullie input!
    +1 ook erg benieuwd naar dit recept

    Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

  8. #8
    Sleeveless Q Burnt the End
    I survived the zone
    fxs81's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2015
    Locatie
    Julianadorp
    Berichten
    9.901
    Post Thanks / Like
    Kipgehakt, kipkruiden naar keuze, ik gebruik meestal de traditionele kipkruiden van Verstegen en wat rookhout, bij mij was dat kersenhout, kleuren de balletjes ook mooi om. Staat een draadje van in de QtB van februari.
    WGA | Weber Mastertouch 57 GBS Special Edition | Kamado Joe Classic II | WlanThermo mini V2 | Amstel mini kamado | Diverse Gietijzeren speeltjes

    Goeie wijn is nog steeds gin bier

  9. #9
    Spullen! Meeting the Parents
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Finger Licking Q IV
    Pulled from 6ft Under
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Eigenhymer's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2014
    Locatie
    Sint Anthonis
    Berichten
    10.644
    Post Thanks / Like
    Steak tataki... op de bbq gerookte rosbief met Japanse mayonaise, sesamsaus, lenteuitje, zoete paprika/ pepertje, lenteuitje en gefrituurd uitje.. altijd een topper! Mooi vooraf de rosbief garen met rookhout. Af laten koelen en snijden. Ter plekke opmaken.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
    O.a.: Blue Prints offset smoker op aanhanger, 25 Inch HM barrelbbq, 16 Inch Oklahoma Joe Longhorn, ODC Classic Charcoal 570, Primo Oval XL400, Niclan, ODC citygril Charcoal, ODC citygril gas, 200 ltr Barrelbbq, 2 x rookoventje, Pruttel(schrot)pot, 2 Swing Grill, 200 ltr UDS, 110 ltr UDS, WGA's met houten, kunstof en zonder handvaten, Cramer bovengril, 2 x Planchaplaat op wokbrander, HM Ofyr, koffergril, Weber perforumer deluxe, 2 Joy's, Envirofit stove, div. Do's www.backyard-smokeaholics.nl


  10. #10
    Kolenschepper michigalex's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2015
    Berichten
    82
    Post Thanks / Like
    Ziet er lekker uit! Ik heb ook toevallig nog een stukje kalfsmuis liggen in de diepvries. Pas vitello tonnato gemaakt, dat zou ook nog kunnen.

    Thanks!

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •