BBQpaleis BGE
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 11 tot 15 van de 15

Onderwerp: Wildzwijn in zijn geheel garen op de smoker

  1. #11
    Dry Hopped Back to Skool L&T VIII
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    QtB Topdog
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    Steaked out around the fire
    Putteing on the Ribs
    Laegh en Traegh Survivor
    I survived the zone
    Forum Moderator
    Niek's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2009
    Locatie
    Mariahout, Netherlands
    Berichten
    9.263
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kwemel Bekijk Berichten

    Braiseren is dan nodig volgens mij.
    Braiseren is lastig. Hele grote pan nodig...lijkt me wel lekker trouwens.

    Je bedoelt barderen

    Ik zou hem zelf injecteren met een lekkere pekel en op een zo laag mogelijke temp garen.
    Op je foto van het varkentje lijkt het alsof zijn kont aan de heetste kant ligt. Dat zou ik omdraaien. Ik denk dat zijn schouders/nek meer kunnen hebben...
    ''I want something good to die for. To make it beautiful to live.''

    Drink different; https://untappd.com/user/NiekBBQ

    Lowland smokers powered by ecobrasa, Dammers houtskool, de bbqfabriek, True2BBQ en Nice to meat
    NK low and slow BBQ 2013 NK BBQ 2011, 2012 / BKBBQ Survivor 2010, EKBBQ survivor 2012

  2. #12
    Spullen! Meeting the Parents
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Finger Licking Q IV
    Pulled from 6ft Under
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Eigenhymer's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2014
    Locatie
    Sint Anthonis
    Berichten
    8.552
    Post Thanks / Like
    Niek+1
    Zonder huid heeft het ook het voordeel dat je hem van binnen uit en van buiten uit kunt injecteren. Ik zou hem enkel injecteren en daarna lichtjes in de rub zetten. Temperatuur proberen niet boven de 110 graden te laten komen. Als hij te donker wordt afdekken met folie. Op de voorbeeldfoto die je geplaatst hebt zie je dat zijn achterwerk behoorlijk wat warmte heeft gehad.
    Laatst gewijzigd door Eigenhymer; 07-12-18 om 13:11.
    O.a.: Blue Prints offset smoker op aanhanger, 25 Inch HM barrelbbq, 16 Inch Oklahoma Joe Longhorn, ODC Classic Charcoal 570, Primo Oval XL400, Niclan, ODC citygril Charcoal, ODC citygril gas, 200 ltr Barrelbbq, 2 x rookoventje, Pruttel(schrot)pot, 2 Swing Grill, 200 ltr UDS, 110 ltr UDS, WGA's met houten, kunstof en zonder handvaten, Cramer bovengril, 2 x Planchaplaat op wokbrander, HM Ofyr, koffergril, Weber perforumer deluxe, 2 Joy's, Envirofit stove, div. Do's www.backyard-smokeaholics.nl


  3. #13
    Kolenschepper Kwemel's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2018
    Locatie
    Herten
    Berichten
    53
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eigenhymer Bekijk Berichten
    Niek+1
    Zonder huid heeft het ook het voordeel dat je hem van binnen uit en van buiten uit kunt injecteren. Ik zou hem enkel injecteren en daarna lichtjes in de rub zetten. Temperatuur proberen niet boven de 110 graden te laten komen. Als hij te donker wordt afdekken met folie. Op de voorbeeldfoto die je geplaatst hebt zie je dat zijn achterwerk behoorlijk wat warmte heeft gehad.
    Waarmee zou je injecteren? Pekel of marinade?

  4. #14
    Spullen! Meeting the Parents
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Finger Licking Q IV
    Pulled from 6ft Under
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Eigenhymer's Avatar
    Ingeschreven
    Oct 2014
    Locatie
    Sint Anthonis
    Berichten
    8.552
    Post Thanks / Like
    ik doe het altijd hiermee
    Ik maak deze aan en meng hem met een goede fond.
    Wel goed laten afkoelen en door een kaasdoek halen voor het injecteren
    O.a.: Blue Prints offset smoker op aanhanger, 25 Inch HM barrelbbq, 16 Inch Oklahoma Joe Longhorn, ODC Classic Charcoal 570, Primo Oval XL400, Niclan, ODC citygril Charcoal, ODC citygril gas, 200 ltr Barrelbbq, 2 x rookoventje, Pruttel(schrot)pot, 2 Swing Grill, 200 ltr UDS, 110 ltr UDS, WGA's met houten, kunstof en zonder handvaten, Cramer bovengril, 2 x Planchaplaat op wokbrander, HM Ofyr, koffergril, Weber perforumer deluxe, 2 Joy's, Envirofit stove, div. Do's www.backyard-smokeaholics.nl


  5. #15
    Where's the Garlic? Meeting the Parents
    No Fire in the Hole
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Pulled from 6ft Under
    Finger Licking Q III
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    Finger licking Q II
    QtB Topdog
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Finger licking Q
    Forum competition Judge
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    Burnt the End
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    Made Big Things on Small Grills
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    Steaked out around the fire
    I survived the zone
    Super Moderator
    Driekje's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2010
    Locatie
    Ravenstein
    Berichten
    13.265
    Post Thanks / Like
    Verplaatst naar de vragenafdeling.
    "Shallots are for babies; Onions are for men; garlic is for heroes."

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •