BGE vuurrook
Pagina 4 van de 5 EersteEerste ... 2345 LaatsteLaatste
Resultaten 31 tot 40 van de 43

Onderwerp: Simmental beef short ribs

  1. #31
    Pitmaster
    Ingeschreven
    May 2017
    Locatie
    Beringen BelgiŽ
    Berichten
    254
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jan G Bekijk Berichten
    Staat op het etiket Carmans in Beringen. Die zitten in de winkel van van zon. Heb je zowat alles van rund vers, ook briskets etc. Gisteren ook geweest, de slager daar raadde ook short ribs aan om is te proberen, maar de waygu. Dan pak ik de volgende keer toch maar deze.
    Hadden ze dan opnieuw wagyu of hadden ze nog voorraad van toen ik er in de zomer gekocht heb gehad...
    In ieder geval ook zeer lekker zolang je niet te veel overdrijft met het zout zoals ik

    Greetz B0B0

    Verstuurd vanaf mijn HUAWEI MT7-L09 met Tapatalk

  2. #32
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Jan 2018
    Berichten
    414
    Post Thanks / Like
    Ze waren ze aan het aanvullen. Hoe zit het eigenlijk met de houdbaarheid want ik kon daar op het eerste zicht precies geen datum op vinden?

  3. #33
    Pitmaster
    Ingeschreven
    May 2017
    Locatie
    Beringen BelgiŽ
    Berichten
    254
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jan G Bekijk Berichten
    Ze waren ze aan het aanvullen. Hoe zit het eigenlijk met de houdbaarheid want ik kon daar op het eerste zicht precies geen datum op vinden?
    Die van mij waren en goede 2 maand houdbaar... Maar wegens gebrek aan tijd heb ik er ondertussen dus een pak in de diepvries gestoken...
    Normaal moet er een datum opstaan!

    Greetz B0B0

    P.s. : ergens uit de geburen?

    Verstuurd vanaf mijn HUAWEI MT7-L09 met Tapatalk

  4. #34
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Jul 2017
    Locatie
    Mol, BE
    Berichten
    433
    Post Thanks / Like
    Ik haal ook het grootste deel van mijn vlees daar. Kan je gewoon ook invriezen en dan neem ik een houdbaarheid van 6 maanden aan ...




    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  5. #35
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Jan 2018
    Berichten
    414
    Post Thanks / Like
    @ Bobo, nee ik woon in Leuven. Maar ik werk op de baan en heb nogal wat klanten in de buurt.

  6. #36
    Kolenschepper I survived the zone
    Ingeschreven
    May 2019
    Berichten
    61
    Post Thanks / Like
    Ik ben een tijd terug dezelfde ribs gaan halen in Beringen en ik ben van plan ze deze zondag te maken. Is het nodig om het stuk de avond op voorhand te kruiden?
    Laat jij ze ingepakt of niet ingepakt in de oven rusten? En op hoeveel graden? 70įc?

    Die van jou zien er iig top uit :o

  7. #37
    Going whole hog Meeting the Parents
    Finger Licking Q V
    Burnt the End
    I survived the zone
    LordRiffenstein's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2016
    Locatie
    Wolfsdonk, Belgie
    Berichten
    906
    Post Thanks / Like
    Nee is niet nodig, ik doe het gewoon een half uur voor ze op de smoker gaan.
    Pulled pork op de pellet grill??
    16u het gaat soms nog Traeger...wel lekker.
    Nette Lette 6mm 20" Long offset, Yoder YS640, Traeger Lil Tex Pro, Weber Master Touch GBS 57, Weber Go-Anywhere, Joy Stove Large, outdoor houtoven, resem gietijzer en nog wat speelgoed

  8. #38
    Kolenschepper I survived the zone
    Ingeschreven
    May 2019
    Berichten
    61
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door LordRiffenstein Bekijk Berichten
    Nee is niet nodig, ik doe het gewoon een half uur voor ze op de smoker gaan.
    Hoe laat jij ze nadien in de oven rusten? Ingepakt of niet ingepakt?

  9. #39
    Pitmaster
    Ingeschreven
    May 2017
    Locatie
    Beringen BelgiŽ
    Berichten
    254
    Post Thanks / Like
    waarom in de oven rusten? ik pak de van mij gewoon in alu dan in handdoek en dan in in de koelbox...

    Greetz B0B0

  10. #40
    Mr. Lollypop Meeting the Parents
    Made Big Things on Small Grills VII
    No Fire in the Hole
    Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Made Big Things on Small Grills VI
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Made Big Things on Small Grills V
    Seafood Surprise 2015
    Finger Licking Q III
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    Forum Moderator
    pa1ntje's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2013
    Locatie
    Zwijndrecht
    Berichten
    17.567
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door B0B0 Bekijk Berichten
    waarom in de oven rusten? ik pak de van mij gewoon in alu dan in handdoek en dan in in de koelbox...

    Greetz B0B0
    omdat in de oven makkelijker is denk ik
    op de warmhoudstand van zo een graad of 35 a 40
    Weber OTP 47 met grill spit Weber 57 met houten handvaten UDS 210L SMOKEY JOE 60L UDS WGA Maverick 732 Heatermeter Kamado Large Kamado mini Forumgenoot van de Grillmaster 2015
    http://www.bbqforum.nl/forum/image.php?type=sigpic&userid=4618&dateline=1388401043

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •