BBQpaleis BGE
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Pulled pork zonder zone?

  1. #1
    Kolenschepper I survived the zone
    Ingeschreven
    Aug 2015
    Berichten
    56
    Post Thanks / Like

    Pulled pork zonder zone?

    Vandaag om 13.35 begonnen met 2 stukken procureur zodat ik een voorraad PP kan invriezen.

    Echter staat nu ( 19.00 uur ) de kerntemp al op 82 graden?

    Temperatuur van de UDS is continu rond de 120 graden geweest.

    Ook heb ik de stukken vlees niet ingepakt in aluminium folie.

    Iemand al eens eerder meegemaakt dat de zone niet tot nauwelijks aanwezig is?

    Heeft dit invloed voor het eindresultaat ?





    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  2. #2
    Mr. Lollypop Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Made Big Things on Small Grills VI
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    Made Big Things on Small Grills V
    Seafood Surprise 2015
    Finger Licking Q III
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    pa1ntje's Avatar
    Ingeschreven
    Aug 2013
    Locatie
    Zwijndrecht
    Berichten
    11.690
    Post Thanks / Like
    das redelijk snel , maar je bent er nog niet
    varkentje kan best eigenwijs stukje vlees zijn
    Weber OTP 47 met grill spit Weber 57 met houten handvaten UDS 210L SMOKEY JOE 60L UDS WGA Maverick 732 Heatermeter Kamado Large Kamado mini Forumgenoot van de Grillmaster 2015
    http://www.bbqforum.nl/forum/image.php?type=sigpic&userid=4618&dateline=1388401043

  3. #3
    卡玛都 I survived the zone nardus's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2008
    Locatie
    Rotterdam
    Berichten
    1.198
    Post Thanks / Like
    Hoe kleiner het stuk vlees hoe minder je last heb is mijn ervaring. Ik heb nu 2 stukken van dik 3kg sinds gisteravond 19.00 en nu pas 82 graden. Vleesjes waren wel gisteravond 2300 al op 79..

  4. #4
    Kolenschepper I survived the zone
    Ingeschreven
    Aug 2015
    Berichten
    56
    Post Thanks / Like
    Zo klein zijn ze niet.
    2 stukken van 2,5Kg per stuk.

    Inmiddels hebben we de magische 92 graden bereikt en zijn ze ook al gepulld.

    Een run van maar 9 uur... zonder in te pakken in folie...

    De vorige run was ik ook ruim 20 uur bezig.

    Het gekke is dat de stukken van beide runs bij dezelfde winkelier weg komen en dezelfde grote hebben.

    Zo zie je maar weer dat niet elk varken dezelfde is.



    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  5. #5
    Where's the Garlic? Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Pulled from 6ft Under
    Finger Licking Q III
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    Finger licking Q II
    QtB Topdog
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Finger licking Q
    Forum competition Judge
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    Burnt the End
    Steaked out around the fire II
    Made Big Things on Small Grills II
    Made Big Things on Small Grills
    A Pig's Head full of Chili - L&T II
    Steaked out around the fire
    I survived the zone
    Super Moderator
    Driekje's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2010
    Locatie
    Ravenstein
    Berichten
    12.385
    Post Thanks / Like
    Het blijft een eigenwijs stuk vlees. Ik hou, btw, een kern van 86º C aan. Dan stijgt die meestal nog door naar 88º C en dat is echt voldoende...
    Ik heb ook ervaren dat biologische stukken enkele uren extra nodig hebben. Vraag me niet waarom maar die hadden altijd minimaal 18 uren nodig...
    "Shallots are for babies; Onions are for men; garlic is for heroes."

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •