BBQpaleis BGE
Pagina 3 van de 3 EersteEerste 123
Resultaten 21 tot 27 van de 27

Onderwerp: Catz Pastrami Sandwich

  1. #21
    Deddeltreeske Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    BB's Q-babe's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2015
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    3.608
    Post Thanks / Like
    Wat had je voor zout gebruikt?
    boeken bestellen? Www.libris.nl/priem
    2 x wga, weber wsm 37, joy stove, wildo kachel, 2 x kamado joe classic ,kamado joe junior 2 x tourne broche
    Smelling BBQ

  2. #22
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Het verkeerde......

    Colorozzo ipv pink. Gelukkig bij drie dagen pekel nog geen ramp
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

  3. #23
    Killed,grilled and ate Steven Raichlen Burnt the End DennisH's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2013
    Locatie
    Sint Maarten
    Berichten
    1.700
    Post Thanks / Like
    Dat T-rex bij vuur en rook stond, soortgelijk recept geproefd en dat was heerlijk, dus staat hier ook in de planning!
    Je vlees ziet er lekker uit en een mooie rookring
    Experientia docet stultos
    Certified KCBS Judge
    Kamado Auplex Large - ProQ Excel - DIY RF Offset Smoker - Varkensspit - BBQ Guru CyberQ Wifi - Heatermeter - DO Petromax 6QT - Skillet - WGA - Green Forrest GF300E - GrillGrate - Coox stove - UDS

  4. #24
    Spooning with a butt I survived the zone Dion's Avatar
    Ingeschreven
    Dec 2015
    Locatie
    Almelo
    Berichten
    3.359
    Post Thanks / Like
    Ik had er graag wat van gegeten. Ziet er erg goed uit.

  5. #25
    Going whole hog
    Ingeschreven
    Aug 2013
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    371
    Post Thanks / Like
    Dat ziet er echt niet verkeerd uit!
    In Europa wordt pink salt bijna niet gebruikt, hier doen we alles met colorozozout.
    Ik denk niet dat het zout van invloed is maar wel de pekeltijd. Je ziet ook dat hij niet gelijkmatig gekleurd is in het midden daar is het zout niet goed gekomen.
    Ik weet niet hoe de pekel is gemaakt maar misschien de volgende keer iets minder zout er in doen maar langer in de pekel te leggen.

  6. #26
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Ik heb het nu via Engeland gekocht.

    Kijken wat het effect is.
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

  7. #27
    Pitmaster Maurice41's Avatar
    Ingeschreven
    May 2017
    Locatie
    Rotterdam
    Berichten
    245
    Post Thanks / Like
    Ziet er waanzinnig uit!
    Laatst gewijzigd door Maurice41; 24-05-17 om 11:19.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •