BBQpaleis BGE
Pagina 2 van de 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten 11 tot 20 van de 27

Onderwerp: Catz Pastrami Sandwich

  1. #11
    BBQ freak I survived the zone
    Ingeschreven
    May 2011
    Berichten
    181
    Post Thanks / Like
    Tof, ben benieuwd!
    Weber Q100, Wokiwok 47 cm, OTG 57 bone
    "It's better to burn out than to fade away!"

  2. #12
    Aansteker
    Ingeschreven
    Jun 2016
    Berichten
    21
    Post Thanks / Like
    Lijkt me erg lekker, ik ben benieuwd

  3. #13
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Gisteren op de bbq gedaan om een uur of 9
    We konden het toch niet opeten dus geen haast.

    GRRRRRRR

    Paste het niet op de Big Green Egg

    Nou mes er maar in dan (snif.)






    Het kleine stuk ging veel harder dan de rest.
    Om 17.00 uur het kleine stuk er af en om 19.00 uur het grote stuk.
    Volgende keer toch maar eens goed opzoeken hoe precies aan te pakken, want de flat was dun en veel verder dan de point
    Straks stomen
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

  4. #14
    Spooning with a butt Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Made Big Things on Small Grills VI
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    QtB Topdog
    I survived the zone
    Beef Jerky's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2015
    Locatie
    Uden
    Berichten
    2.943
    Post Thanks / Like
    Wat een geweldig groot stuk vlees is het. Een stuk eraf snijden doet pijn.
    Drink matig, doch regelmatig!

  5. #15
    Wise in the Tao of Pork Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Pulled from 6ft Under
    Made Big Things on Small Grills V
    Finger Licking Q III
    Bumpin' Road to BBQ L&T VI
    Made Big Things on Small Grills IV
    Mystery meats Boxtel III
    Finger licking Q II
    Feet in the Mud - L&T V
    Mystery meats Boxtel II
    Made Big Things on Small Grills III
    Finger licking Q
    Frostbitten and tingled - L&T IV
    Mystery meats Boxtel
    Hitte in de Koffer 2012
    Fishing for Chicken
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    Steaked out around the fire II
    I survived the zone
    Forum Beheerder
    JohanDeJong's Avatar
    Ingeschreven
    May 2011
    Locatie
    Schijndel
    Berichten
    12.599
    Post Thanks / Like
    Waarom ligt er folie op het rooster?
    KCBS Certified BBQ Judge

    "Intelligence is something we are born with. BBQ’ing is a skill that must be learned"

    Member of PureBBQ sponsored by Vuur en Rook, F-Dick and KLAUWE the bbq & smoking drum Meat by Home Made & Livar Fueled by MasterFire & House of Charcoal Temp. controled by QMaster Europe
    EK'12 *13e* | WK'13 *Survivor* | Kampioen Der Lage Landen 2014 | Reserve GC Nederlands Low & Slow BBQ 2014 | NL Grand Champion Pork 2014 | Survivor Jack Daniels 2015 | NL Grand Champion Chicken 2015 | WBQA NL Kampioen 2015


  6. #16
    Aansteker
    Ingeschreven
    Jun 2016
    Berichten
    21
    Post Thanks / Like
    Hoe is dit afgelopen?

  7. #17
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Duizend maal excuus.

    Ik dacht dat ik hier alles al geplaatst had.

    Nou, hoe is het gegaan?
    Het ging niet naar mijn zin. Vooral de point bleef hangen in de zone en de flat zat al op zijn max.
    Op een gegeven moment maar besloten eerst de point er af te halen en te proeven........HEERLIJK

    Na een paar uurtjes was ik het zat en heb na een paar uur de rest er af gehaald op 78 graden dacht ik.
    Toch maar beter inplannen de volgende keer.

    Ook hadden jullie gelijk i.c.m. met mijn verkeerde zout was de pekel niet volledig ingetrokken.
    Daarom gaan we het zeker nog eens anders over doen.

    Ook het stomen was niet zoals het moet denk ik
    Hij stond in de oven op 150 graden, maar er moet echt een warmtebron onder die bak vermoed ik
    Het water werd niet warmer dan 75 graden ongeveer.

    Gelukkig was hij sappig en mals en prima te eten.
    Beslist niet de sensatie die ik me herinner van Katz, maar het begin is er.



    voor het stomen



    na het stomen



    Aansnijden, spannend



    Zalige gedeelte



    Op een broodje is toch wel goed

    De rest hebben we met eigen jus ingevroren en is straks zalig in de baked beans , taco's of gewoon opgebakken op een bolletje.
    Wordt zeker herhaald om te perfectioneren.

    Wat wel gebeurd is naar aanleiding van dit recept is de verkoop van de BGE.
    Dat in stukken snijden van dat mooie stuk vlees was de druppel.

    Er is maar 1 oplossing

    Het is een primo geworden, 400XL,
    Laatst gewijzigd door Poetsertje; 20-05-17 om 00:15.
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

  8. #18
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JohanDeJong Bekijk Berichten
    Waarom ligt er folie op het rooster?
    Ik moest zo hannesen met de ruimte dat de Brisket op sommige plekken precies boven de openingen van convEGGtor lag
    Om verbranden te voorkomen heb ik daar wat alufolie onder gelegd.
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

  9. #19
    Deddeltreeske Finger Licking Q V
    Back to Skool L&T VIII
    Ring of Fire
    Seafood Surprise 2016
    Finger Licking Q IV
    Groet'n uut Grolloo L&T VII
    Pulled from 6ft Under
    QtB Topdog
    Burnt the End
    I survived the zone
    BB's Q-babe's Avatar
    Ingeschreven
    Jul 2015
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    3.590
    Post Thanks / Like
    Ik vind 3 dagen pekelen wel erg kort voor zo'n groot stuk vlees.
    Zelf een keer een picaña gebruikt voor pastrami en dan iets van bijna een kilo en die heeft al 11 tot 12 dagen in de pekel gelegen....
    boeken bestellen? Www.libris.nl/priem
    2 x wga, weber wsm 37, joy stove, wildo kachel, 2 x kamado joe classic ,kamado joe junior 2 x tourne broche
    Smelling BBQ

  10. #20
    All-ways Q Mystery meats Boxtel III
    Mystery meats Boxtel II
    Burnt the End
    Smoke on the Water - L&T III
    I survived the zone
    Poetsertje's Avatar
    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    1.295
    Post Thanks / Like
    Ik volg eerst het recept en ga dan pas bijsturen aan de hand van de resultaten.

    Ik denk dat het gebruikte soort zout ook een rol speelt.
    Weber performer Touch-N-Go, ProQ excel 20, WGA, Primo Oval 400XL,
    Weber Q220. Cast Iron grade, DigiQ II, Super fast RED Thermapen,
    Let the cooking begin.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •